Άγρα 25-04-2013

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Αγαπητοί γονείς,
Αγαπητά μου παιδιά,

          Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την  ιστοσελίδα του Γυμνασίου Λ.Τ Άγρας.  Ο ιστοχώρος αυτός δημιουργήθηκε για ενημέρωση παιδιών, γονιών και καθηγητών για το εκπαιδευτικό έργο, τις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις, τα επιτεύγματα και τις επιδόσεις των μαθητών του σχολείου μας. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ανθρώπινου και δημοκρατικού σχολείου που ν΄ αντιμετωπίζει κάθε μαθητή σαν μοναδική προσωπικότητα.
Για το σκοπό αυτό θα στηρίξουμε και θα ενισχύσουμε την προσπάθεια των παιδιών για ολοκλήρωση της προσωπικότητας τους, για απόκτηση γνώσεων και για πνευματική και κοινωνική καλλιέργεια.  Τα ίδια τα παιδιά πρέπει να πιστέψουν σε αυτό που κάνουν ώστε να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν την δημιουργικότητα, τον αλληλοσεβασμό, την συνέπεια και την συνεργασία.
Ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής είναι ένα μέσο το οποίο έχει διεισδύσει στη ζωή μας.  Είναι μια νέα πηγή πληροφοριών, ένα νέο μέσο διδασκαλίας, επεξεργασίας και διάδοσης των Πληροφοριών.  Ιδιαίτερα σήμερα που η σύγχρονη Τεχνολογία και η Επιστήμη προσφέρει όλες τις δυνατότητες με τη χρήση του διαδικτύου για επικοινωνία και πληροφόρηση, διανοίγει νέους ορίζοντες γνώσης, και αξιοποίησής του στο χώρο της εκπαίδευσης.
Η Ηλεκτρονική αυτή παρουσία δίνει μια νέα διάσταση στον τρόπο επικοινωνίας και δημιουργικότητας του σχολείου μας, μηδενίζοντας το χρόνο και τις αποστάσεις.
Συγχαίρω θερμά τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας, αλλά και όλους όσους συμβάλλουν στο συνεχή εμπλουτισμό και την αναβάθμιση αυτού του ιστόχωρου.
Ιδιαίτερα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνάδελφο κύριο Μαραφή Δημήτρη (καθηγητή φυσικών επιστημών) που με ιδιαίτερο ζήλο εκτός όλων των  άλλων εργάστηκε και για τη δημιουργία της ιστοσελίδας μας.
Εύχομαι σ΄ όλους σας καλή και δημιουργική χρονιά, κουράγιο και δύναμη για να μπορέσουμε ν΄ αντεπεξέλθουμε με επιτυχία τον αγώνα της μάθησης, της αγωγής και της κοινωνικής συμμετοχής.

 

Η Διευθύντρια
Μαρία Παναγιωτοπούλου