Σας ενημερώσουμε ότι, όπως ανακοινώθηκε σε σχετικό Δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε σήμερα  στον επίσημο ιστότοπο του ΥΠΑΙΘ, παρατείνεται μέχρι και την Τρίτη 30 Μαρτίου η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης –Δήλωσης των αποφοίτων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021, καθώς και για τη συμπλήρωση της ήδη υποβληθείσας Αίτησης-Δήλωσης μαθητών.

 

 

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων

Η Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου διοργανώνει ενημερωτική-επιμορφωτική συνάντηση με θέμα: «Εκπαίδευση προσφύγων, πρωτοβουλίες και δράσεις». 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 16 Ιουνίου στις 10 π.μ. στο Γενικό Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ .

 

Σας ενημερώνουμε για την Παράταση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή Μεταπτυχιακών Φοιτητών/τριών ακαδημαϊκού έτους 2017 - 2018 για το Π.Μ.Σ. «Διδακτική Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση: Διεπιστημονική Προσέγγιση» του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Οι αιτήσεις Υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά  μέσω του  συστήματος «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη διεύθυνση: https://nautilus aegean.gr/ μέχρι τις 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 14:00 .

 

Για περισσότερες πληροφορίες  εδώ

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών προσκαλεί

Εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Μιλώντας για τις Ευρωπαϊκές Αξίες και τα δικαιώματα του

Πολίτη σε Πολυ-πολιτισμικά Σχολεία», στο πλαίσιο των Jean Monnet Projects του

Erasmus+.

Το Πρόγραμμα θα λάβει μέρος στις 10 Ιουνίου 2017 στη Μυτιλήνη 

Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017 στις 12.00.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. και το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στη Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (Ε.ΔΙ Β Α) του Πανεπιστημίου Κρήτης, διοργανώνουν το «3ο Θερινό Σχολείο» με θέμα: Τ.Π.Ε και Δημιουργικότητα στο Σύγχρονο Σχολείο».

Το 3ο Θερινό σχολείο θα φιλοξενηθεί από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 στο όμορφο νησί της Νάξου (Χώρα Νάξου). Παράλληλα, θα μας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουμε την ευρύτερη περιοχή της Νάξου, μέσα από τις φυσικές της ομορφιές αλλά και τον πολιτισμό, τις γεύσεις, τα ήθη και τα έθιμά της στο πέρασμα των χρόνων.

 

Στο «3ο Θερινό Σχολείο» μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων από την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς επίσης και απόφοιτοι - τελειόφοιτοι ΑΕΙ-ΤΕΙ.

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων.

Υποβολή αιτήσεων : Από τη Δευτέρα 24 Απριλίου έως την Κυριακή 28 Μαΐου 2017

 

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ